Välkommen till K-Bygg

Hitta din butik på kartan eller sök via namn, adress eller postnummer.

Fönster

Moderna fönster

Att välja fönster är ett stort och viktigt beslut, oavsett om det är befintliga fönster som ska bytas ut eller om det handlar om fönster till ett helt nytt hus. Modern glasteknik innebär tätare och mer energisnåla fönster vilket gör stor skillnad för både plånbok och boendemiljö. Moderna fönster gör livet lite skönare.

När du väljer fönster gäller det att ställa rätt krav. Val av material, fönstermodell, färg och tillbehör är fyra viktiga steg till ett optimalt fönsterköp. Hög kvalitet i material, detaljer och isolering är givetvis det viktigaste, men även storlek och eventuella tillbehör som spröjs, specialbeslag och vädringslucka. Tänk även på att välja fönstermodeller som passar huset och omgivningen.

Skräddarsy dina fönster

Vill du ha aluminiumfönster med minimalt underhåll eller passar det bättre med klassiska träfönster?
Hos oss hittar du de aluminiumbeklädda fönstren SP Fönster Balans eller Traryd Optimal. Vackra och moderna 3-glasfönster och fönsterdörrar med ett U-värde på 1,2 som standard. Mattlackerad aluminiumbeklädd utsida ger ett minimalt underhåll. Finns med fast eller öppningsbar karm, vrid- eller sidohängt. Med eller utan spröjs, fast eller lös. Vill du ha träfönster kan du välja mellan SP Fönster Stabil eller Traryd Genuin. Klassiska träfönster och fönsterdörrar med 3-glas isolerrutor – med unik design och konstruktion samt ett U-värde på 1,2 som standard. Finns med fast eller öppningsbar karm, vrid- eller sidohängt. Med eller utan spröjs, fast eller lös.

Vilka funktioner passar dina dina behov?

Karmfasta

Inåtgående

Utåtgående

Vridfönster

Vilken kulör vill du ha?

Oavsett vilket fönster du väljer så finns de i ett antal standardkulörer men givetvis kan du få fönster i valfri kulör som tillval. Eventuell spröjs får samma kulör som utsidan.

Glas och insynsskydd

Visste du att det finns olika sorters glas att välja bland? Förutom med insynsskydd finns det sådana som skyddar mot starkt solljus, har bullerdämpande egenskaper, förhöjd säkerhet eller brandskydd. Du kan även få glas som reducerar kondens eller är självrengörande.

X